Private lease via Justlease.nl

Private lease is sterk in opkomst. Deze leasevorm maakt het mogelijk om als particulier een nieuwe leaseauto te rijden. Private lease kan ook onderdeel zijn van het mobiliteitsbudget: door een auto privé te leasen en deze voor zakelijke ritten te gebruiken.

De voordelen van private lease zorgen voor een opwaartse trend in het aantal private lease rijders Met het Justlease.nl-label zijn we pionier op het gebied van private lease. Inmiddels hebben we al een zeer grote groep Nederlanders de zekerheid en vrijheid van mobiliteit kunnen geven.

Wat is private lease?

Simpel gezegd is private lease het leasen van een auto voor particulieren. Waar leasen voorheen enkel was weggelegd voor de zakelijke rijder, heeft Justlease.nl nu een leaseauto voor iedereen bereikbaar gemaakt. Op basis van specifieke eisen, zoals budget of gemak, is er voor elke rijder een passende oplossing.

Door ons inkoopvoordeel kunnen we (bijna) iedere auto door middel van private lease aanbieden tegen een vaste lage maandprijs. Bovendien zijn in de leaseprijs bijna alle diensten al standaard inbegrepen. Inmiddels heeft Justlease.nl de afgelopen jaren een breed assortiment opgebouwd. Daar zijn we trots op en daar laten we u graag van meeprofiteren.

Terberg Shortlease

Alle mogelijkheden van private lease

Welke mogelijkheden biedt private lease van Justlease.nl? Ga naar Justlease.nl en vind direct de auto die bij u past.

Naar Justlease.nl

Voordelen van Private lease

Het rijden van een nieuwe auto zonder de investering van de aankoopprijs is een groot voordeel van private lease van Justlease.nl. Er zijn nog meer voordelen, zoals:

  • 1.000 vrije kilometers per maand zonder extra kosten
  • onderhoud en reparatie zijn inbegrepen in de maandelijkse kosten
  • verzekering is inclusief
  • in het pakket ook nog eens pechhulp en vervangend vervoer
  • meeprofiteren van onze lage prijzen door inkoopvoordeel
  • nooit meer zorgen over APK en restwaarde
  • elke 3 of 4 jaar in een nieuwe auto

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Mobiliteitsbudget

Handvatten voor implementatie

Download de whitepaper ‘Mobiliteitsbudget’ voor informatie over de varianten, voordelen & nadelen, organisatie en handvatten voor implementatie.

Download de whitepaper