Terberg Leasing en sponsoring

Door onze producten en diensten blijven ondernemers en ondernemende organisaties in beweging. Wij zorgen ervoor dat ze de vaart erin kunnen houden. Datzelfde doel geldt ook voor de ondersteuning van bepaalde maatschappelijk initiatieven.

Bekijk de initiatieven

Voedselbank

In 2014 zijn milieuzones in Utrecht ingesteld. Hierdoor kon Voedselbank Ondiep met oude Mercedes uit 1970 de stad niet meer in. De Voedselbank heeft een oproep geplaatst en Terberg Leasing heeft de helpende hand geboden door een koelwagen aan te bieden. Sinds juli 2016 rijdt Voedselbank Ondiep in een 100% elektrische koelwagen dankzij sponsoring van Terberg Leasing. Wij garanderen mobiliteit voor de Voedselbank door zowel de auto als alle services te sponsoren.

De koeling van de Nissan e-NV200 wordt aangedreven door zonnepanelen op het dak. Wij hebben meegedacht over een innovatieve oplossing om de Voedselbank te helpen. Ons duurzame en innovatieve beleid, evenals onze familiewaarden maken dat deze sponsoring bij ons past.

 

Terberg Sponsoring

Terberg Sponsoring

MKB Ondernemers Congres

Ervoor zorgen dat ondernemers en ondernemende organisaties de vaart erin kunnen houden. Dat is onze focus. Mede daarom zijn wij partner van het MKB Ondernemers Congres op donderdag 27 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Als ondernemende organisatie bewegen wij graag tussen de ondernemers en vinden wij het belangrijk dat er een plek is waar ondernemers kunnen samenkomen.

Het MKB Ondernemers Congres is een ontmoetingsplek voor ondernemers. Het congres is gericht op alles wat u nodig heeft om uw MKB onderneming verder te brengen. Deze dag staat in het teken van het opdoen van nieuwe kennis, inspiratie en ervaringen. Zo zijn er verschillende enerverende sessies van sprekers. Terberg Leasing organiseert zelf ook een sessie onder de titel ‘Veerkracht of paardenkracht’ en heeft een eigen ontmoetingsplek.

 

Terberg Sponsoring

Christijn Groeneveld weer op weg!

Christijn Groeneveld, de Nederlands kampioen op natuurijs van januari 2013, kwam op 9 oktober 2014 hard ten val tijdens een training in Inzell. Bij deze val liep Christijn een dwarslaesie op.

Naast support van zijn teamgenoten, ondersteunen Terberg Leasing en Justlease.nl Christijn in zijn revalidatie. Dit doen wij in de vorm van een leasecontract van 1 jaar voor een Toyota Prius Wagon. Op deze wijze leveren wij graag een bijdrage aan het mobiel houden van deze sympathieke sportman. 

Christijn: “Als topschaatser was ik altijd bezig met het beste uit mijzelf te halen. Zo werd ik ook Nederlands Kampioen natuurijs op 25 januari 2013. Na een vervelend ongeluk tijdens een training richt ik mij nu volledig op mijn revalidatie. Dat is voor mij ook topsport. Terberg leasing ondersteunt mij hier bij en daar ben ik ontzettend blij mee!”

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Kopen of Leasen?

Wat past het best bij úw bedrijf?

Auto’s in eigen beheer of auto’s leasen?
Download de white paper ‘Kopen of leasen’

Download de whitepaper