Wat is Terberg Live?

In Terberg Live staat centraal wat er speelt op de markt, met onze klanten en bij onszelf. U vindt hier nieuwe mobiliteitsoplossingen die een ondernemer passen, klantverhalen en welke trends spelen bij ondernemers.

Terberg Live - Aflevering 10

In deze aflevering van Terberg Live meer over Shortlease, de flexibele leaseoplossing van Terberg Leasing. De voordelen van verhuur gecombineerd met het gemak van leasen. Daarnaast aandacht voor hoe u goed voorbereid op vakantie gaat met uw leaseauto, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Terberg Live - Aflevering 9

In deze aflevering ziet u de actie die gedurende de AutoRAI plaatsvond bij Justlease.nl. Ook wordt er verteld over ons nieuwe platform Terberg To Go. Daarnaast besteden wij aandacht aan Special Cycling Team, de door Justlease.nl gesponsorde amateurwielerploeg.

Terberg Live - Aflevering 8

In deze aflevering een hartelijke nieuwjaarswens van onze algemeen directeur, Rogier van Ewijk. Ook komt u meer te weten over onze deelname aan de Bouwbeurs 2015 in de Jaarbeurs. Daarnaast vertellen Manon en Pim van Justlease.nl over hun avonturen tijdens de Noordkaap Challenge 2014

Terberg Live - Aflevering 7

Alternatieve mobiliteitsscenario’s? Bekijk het nu op Terberg Live. Met onze analysetool krijgt u inzicht in wat bepaalde keuze voor uw organisatie kunnen betekenen.

Terberg Live - Aflevering 6

In 2015 veranderen de bijtellingsregels. Veel auto's krijgen een hogere bijtelling. Terberg Leasing heeft diverse auto's ingekocht welke nog te leveren zijn in 2014. Hierdoor profiteert u van de nu nog geldende lage bijtelling! In deze aflevering komt u ook meer te weten over 7x slimmer leasen bij Justlease.nl. Tevens introduceren wij onze volledig op een goede serviceverlening ingerichte Berijdersdesk.

Terberg Live - Aflevering 5

In deze aflevering informeren wij u graag over enkele mooie nieuwe ontwikkelingen. Zo is Justlease.nl nu ook op zaterdag geopend en op afspraak te bezoeken! Voor bedrijfswagen lease introduceert Terberg Leasing een mooie nieuwe oplossing. Tot slot besteden we aandacht aan de sponsoring van de succesvolle amateurwielerploeg, Special Cycling Team.

Terberg Live - Aflevering 4

Met een unieke beursaanbieding van ons Team Bedrijfswagens voor de TIV Gorinchem. De handige nieuwe app van Justlease.nl. En informatie over onze sponsoring van Stichting Hulphond.

Terberg Live - Aflevering 3

Meer liquide middelen uit uw wagenpark halen zonder in te leveren op mobiliteit? In deze aflevering leggen wij uit hoe dit mogelijk is. Daarnaast ziet u hoe onze Greenlease relaties bijdragen aan een beter milieu en presenteert Justlease.nl haar aantrekkelijke direct rijden deals.

Terberg Live - Aflevering 2

In deze aflevering bespreken we o.a. kopen of leasen, diefstalpreventie en bedrijfswagen lease. Terberg Leasing houdt u graag op de hoogte van alles rondom leasen.

Terberg Live - Aflevering 1

Wat speelt er in de leasebranche? Wat speelt er bij Terberg Leasing? U komt alles te weten via Terberg Live. In deze januari editie staat flexibel leasen centraal. Daarnaast besteden we aandacht aan de nog altijd grote range aan 14% bijtelling auto's. Justlease.nl vertelt over de oplossing van Private lease voor de (hoge) wegenbelasting.