Werken bij Terberg Leasing

Binnen Terberg Leasing zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde automotive liefhebbers, die ons team van 120 medewerkers kunnen versterken. We hebben op een rij gezet wat wij jou allemaal kunnen bieden.

Bekijk onze vacatures Ontdek wat wij bieden

Vacatures

Senior Back-end Developer

Plaatsingsdatum 5 mei 2017
Naar de vacature

Senior Front-end Developer

Plaatsingsdatum 28 september 2017
Naar de vacature

Flexkracht Sales Support

Plaatsingsdatum 5 mei 2017
Naar de vacature

Stagiair Junior Product Marketeer Justlease (24-39 uur)

Plaatsingsdatum 20 november 2017
Naar de vacature

Sales Engineer New Business

Plaatsingsdatum 21 februari 2018
Naar de vacature

Sales Engineer Team Zakelijk

Plaatsingsdatum 21 februari 2018
Naar de vacature

Lease-adviseur Private Lease Justlease (België)

Plaatsingsdatum 17 november 2017
Naar de vacature

Stage Customer Care

Plaatsingsdatum 8 december 2017
Naar de vacature

Wat bieden wij jou

Arbeidsvoorwaarden

Wij verwachten van jou dat je je inzet om je werk naar behoren uit te voeren. Daar tegenover bieden wij een goed en marktconform salaris, een geregeld pensioenopbouw, een variabele beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij een autoleasemaatschappij. Hierbij kun je denken aan Werknemerslease, een demoregeling, huurregelingen en nog veel meer.

Een uitdagende en prettige en sfeervolle werkomgeving vinden wij belangrijk. Onze werkvloeren zijn open en uitgerust met flexibele werkplekken. Wil je je toch even afzonderen, dan is dit ook mogelijk. Er zijn zogenaamde stilte werkplekken ingericht waar je in rust en in stilte kunt werken.

Werken aan teambuilding is belangrijk. Het is daarnaast vooral ook een gezellig samenzijn met je collega’s. Wij stellen jaarlijks een budget per persoon beschikbaar en dit budget kun je inwisselen om iets met je team of afdeling te ondernemen.

Groeimogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling en groei staat centraal als je bij ons aan de slag gaat. Wij vinden het belangrijk dat je terecht komt op de plek waar jij jouw talent kunt inzetten. Vanuit die plek kun je verder groeien. Dit kan door je te verdiepen in je functie of juist door te groeien naar een andere functie en afdeling. Het initiatief voor deze groei ligt bij jou.

Opleidingen

Als je bij Terberg Leasing aan de slag gaat, start je de eerste twee maanden in een inwerktraject waarin je intensief wordt begeleid en waarin wij je alle kennis gaan bijbrengen die je nodig hebt om je functie te kunnen vervullen. De Terberg Lease Academy biedt diverse, vaak korte opleidingen en cursussen aan. Wij horen graag van jou waar je naartoe wilt en samen met jou gaan we kijken naar een passende opleiding, cursus of coachingstraject.

Flexibel werken

Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk en wij denken dan ook graag met je mee om hier een goede en passende invulling aan te geven.

Vakantiedagen

Na een periode hard werken, is vakantie bij uitstek het moment om te genieten van je vrije tijd en je te ontspannen. Wij stimuleren elke medewerker om elk jaar minimaal 3 weken aaneengesloten verlof op te nemen, bij voorkeur in de periode mei tot en met oktober. Collega’s met kinderen hebben in de landelijk vastgestelde vakantieperiode voorrang. Hoeveel vakantiedagen heb je dan op jaarbasis? Wij hebben jaarlijks 192 uur verlof, ofwel 5 weken verlof, als je fulltime werkt tenminste. Bij parttimers wordt dit pro rato berekend. Als je fulltime werkt, dan werk je 39 uur in de week. Ons salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek. Om dit verschil te compenseren krijg je op jaarbasis (als je fulltime werkt) nog eens 49.40 uur, ofwel iets meer dan een week aan verlof.

Gezond en sociaal

Gezond zijn, blijven of misschien worden en een goede balans tussen werk en privé, daar streven wij naar. Er worden regelmatig sportieve activiteiten met collega’s georganiseerd, daarnaast ook maandelijkse borrels en een Innovatiecafé waar wij jou om inbreng aangaande innovatieve ontwikkelingen vragen.

Elke vloer heeft een pantry, een keukenblok waar je onbeperkt koffie, thee en water kunt pakken. Ook bieden wij onze medewerkers elke dag vers fruit aan. Op de werkvloeren staat in de pantry een fruitmand of je kunt het fruit meenemen uit ons bedrijfsrestaurant. Daar kun je trouwens voor een leuk bedrag heerlijk lunchen. Er is voor iedereen wat wils; verse broodjes en beleg, een saladebar, soepen, maar ook een ‘gezonde’ snack voor de liefhebber. Je mag natuurlijk ook je eigen lunch meenemen. Het is vooral een gezellige plek om je te ontspannen en met je collega’s te lunchen.

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur is mede bepalend voor of jij je thuis gaat voelen binnen onze organisatie. Onze organisatie is plat, waardoor de communicatielijnen kort zijn en directie en management voor jou toegankelijk zijn. Wij kennen een informele cultuur, waarin familiaire waarden centraal staan. Zo gaan we op een open en prettige wijze met elkaar om en vinden we tradities belangrijk. Ook werken we graag als team samen, want dat verbindt. Belangrijk om te weten is dat we formeel gekleed gaan.

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Laat ons u bellen

Klanten geven ons een

8.3 / 10Gebaseerd op 1141 recensiesPowered by ExpointsSchrijf een beoordeling