Sales Engineer Team Zakelijk

Plaatsingsdatum: 15 mei 2018

Fulltime, 39 uur

Sales Engineer Team Zakelijk (Fulltime, 39 uur)

Dit is Terberg Leasing

Terberg Leasing is één van de tien grootste autoleasemaatschappijen van Nederland. Met ruim 120 enthousiaste medewerkers streven wij er dagelijks naar om onze klanten een 9+ ervaring te geven. Als onderdeel van de Terberg Group, een internationaal familiebedrijf, kunnen wij ons zeer goed vinden in de slogan ‘tradition in innovation’.

Start van een uitdagende dag!

Opgewekt stap je uit je auto, van je fiets of loop je vanaf de tram of bus richting ons pand. Je neemt de trap naar de derde verdieping. Uit de verse bonenmachine tap je een kop koffie of thee en met de geur van verse koffie (of thee) loop je naar je werkplek. Deze bevindt zich op de marketing/communicatie en sales vloer. Je start alvast je computer op en begint je dag met een kort overleg met je directe collega’s over de verwachtingen en prio’s voor de dag. Vervolgens bekijk je de e-mails die op jouw naam zijn gezet. Met je team werk je namelijk vanuit een gezamenlijke e-mailbox. Yes! Je hebt een akkoord van de wagenparkbeheerder op de door jou toegezonden offertes. Je schrijft maar liefst vijf orders bij de maanddoelstelling op het bord op en je deelt het goede nieuws met je team! Jullie zijn goed op weg en het scoren van orders geeft positieve energie! De telefoon gaat over en er volgt een gesprek met de wagenparkbeheerder van één van je grootste klanten. Ze willen meer weten over andere vormen van mobiliteit en je plant een afspraak in voor de Accountmanager. Tussen de e-mails staan voornamelijk veel klantvragen en je gaat ermee aan de slag. Ook blijft de telefoon regelmatig over gaan en beantwoord je allerlei telefonische klantvragen. Na de lunch en een wandeling met je collega’s ben je voldoende opgefrist voor een belmiddag. Je pakt je spullen en je neemt plaats op de werkplek in de belruimte. Daar kun je je rustig focussen op de offerte opvolging en daarvoor neem je contact op met je  contactpersonen. Ook werk je een deel van de middag aan het bellen van contactpersonen over aflopende leasecontracten. Jouw doel is het afsluiten van nieuwe leasecontracten. Voor je het weet is je dag voorbij gevlogen!

Is dit jouw droombaan?

Je werkt natuurlijk niet alleen! Team Zakelijk bestaat uit een team van buitendienst- en binnendienst collega’s. In ons team vervul jij de rol van Sales Engineer. Je bent gepassioneerd in je vak. Teamdoelstellingen zijn jou niet vreemd, je krijgt er juist energie van! Wat doe je daarvoor? Je bent wekelijks bezig met het beoordelen van nieuwe klantaanvragen. Daarvoor onderhoud je contact met collega’s van andere afdelingen. Verder adviseer je klanten bij hun mobiliteitsbehoefte en die gaat verder dan alleen vervoer met een auto. De mobiliteitsbranche is namelijk volop in beweging. Denk aan mobiliteitsbudgetten, autoabonnementen, flexcontracten, poolauto’s en fiscale veranderingen. Hier kun je jouw innoverende talent en ideeën in kwijt! Je presenteert en brengt offertes uit, daarnaast voer je contractonderhandelingen uit. Je werft nieuwe klanten via bestaande relaties en marketingacties.

Solliciteren

Voel jij je thuis in dit profiel?

 • Je hebt een saleshart.
 • Je bent HBO- of WO opgeleid op commercieel gebied en op zoek naar een nieuwe uitdaging.
 • Je bent creatief en je houdt van vernieuwing.
 • Je bent iemand die kalm en objectief blijft. Lastige situaties zie je als een uitdaging.
 • Je weet om te gaan met tegenwerpingen en je hebt een natuurlijke drang om te scoren.
 • Je bent continu op zoek naar het bereiken en behouden van kwaliteit.

Wij bieden jou?

 • Een zelfstandige interessante functie met ruimte voor ondernemerschap binnen een team.
 • In een bedrijf waar innovatie en onderscheidend vermogen voorop staan.
 • Een omgeving waarin een pro-actieve marktbenadering wordt gehanteerd.
 • Een prettige werksfeer en een goede teamspirit.
 • Persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
 • Goede arbeidsvoorwaarden + variabele beloning.
 • Een plek in ons team van sales en marketing collega’s.

Interesse?

Je sollicitatiebrief en uitgebreide CV kun je mailen naar pz@terbergleasing.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O en vragen naar Kimberley de Klein en Lia Staal. Ons telefoonnummer is (030) 750 86 40.

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Klanten geven ons een

8.3 / 10Gebaseerd op 1147 recensiesPowered by ExpointsSchrijf een beoordeling