Senior Back-end Developer

Plaatsingsdatum: 5 mei 2017

Fulltime, 39 uur

Dit zijn wij!

Heb jij enkele jaren ervaring met web en app development? Werk jij graag samen met je scrumcollega’s aan afwisselende en uitdagende projecten? Ben jij in staat ons back-end team te laten migreren van legacy systemen naar toekomstvaste oplossingen?

Met jouw enthousiasme expertise weet jij collega’s te overtuigen, uit te dagen met de juiste vragen en adviezen en realiseer je innovatieve online dienstverlening voor onze klant. Klanten zijn voor ons een groot goed. Lukt het jou je in hen te verplaatsen én ons te verrassen met innovatieve solutions om onze dienstverlening te verbeteren? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wie zijn wij?

Wij zijn Justlease, onderdeel van Terberg Leasing. Wij zijn dé koploper op het gebied van IT in de automotive sector! Ons verhaal begon vier jaar geleden. Met de ambitie de wereld van autolease te veranderen en bereikbaar te maken voor particulieren. Dat is ons gelukt met ons product Private Lease. Dagelijks werken wij met 120 betrokken collega’s aan de uitbreiding, verbetering en vernieuwing van ons online product. Naast auto’s hebben we inmiddels ook een uniek aanbod elektrische fietsen en het product DriveGuide.

Is dit jouw droombaan?

In een hecht en jong team professionals hebben wij een functie open staan voor een senior back-end developer met lef en ervaring. Je werkt in multidisciplinaire scrumteams aan zowel nieuwe als bestaande solutions en loopt voorop als het om de back-end gaat.

Je werkt met JIRA, Bitbucket, Confluence en hebt de controle over de pipelines voor automatische tests en deployment. Je stelt Docker containers samen die voldoen aan jouw wensen en iedere feature wordt automatisch getest in die container. Bij een succesvolle merge, na een goedgekeurde PR op de develop branch (we houden ons aan git flow), volgt een automatische deploy naar de test/acceptatie omgeving. Je wordt onderdeel van het devops team waarbij we een compleet nieuw in te richten testomgeving gaan opzetten met dit soort containers.

Met de DriveGuide, ons IoT product verwerken we minstens 100 berichten per seconde van de leasevloot met PHP 7.1, Redis en MongoDB om daar vervolgens real-time statistieken en geo locaties mee te berekenen. Deze locaties worden gebruikt om routes vast te stellen en automatisch te labelen. Dit alles achter een grondige laag van ACL en een JSON API voor de verschillende front-end applicaties en apps.

Daarnaast draaien we Elasticsearch in combinatie met machine learning om voorspelmodellen van het klantgedrag te maken op de verschillende high-traffic websites.

Bijna al onze producten draaien momenteel op PHP 7.1. Een aantal legacy applicaties draaien nog op CakePHP en staan op de planning om naar Symfony 3 te migreren als API laag met een javascript framework voor de front-end.

Het is een afwisselende functie waar veel van jouw flexibiliteit en expertise gevraagd wordt. Dat maakt het uitdagend, dynamisch en een mooie rol voor een volgende stap in jouw carrière!

Iedere donderdag na het einde van de sprint sluiten we de sprint af met een developers café. Benieuwd wat dat inhoudt? Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Wij zoeken jou!

Jouw persoonlijkheid en ervaring is voor ons belangrijker dan een diploma. Herken jij jezelf in de meeste van deze kenmerken? Waar geen vinkje komt te staan, helemaal niet erg. Je krijgt bij ons alle ruimte jezelf te ontwikkelen en iedere dag te leren.

Solliciteren

Je hebt ervaring met:

 • PHP frameworks zoals Symfony 3 en CakePHP
 • Dependency injection en high availability applicaties
 • Doctrine, NodeJS, SocketIO
 • Nginx, Apache, MySQL, Redis(-sentinel)

Je bent:

 • Bekend met MongoDB, Elastic, Vagrant
 • Bekend met versiebeheer met GIT
 • Een pragmatische, initiatiefrijke, ondernemende en inspirerende teamplayer met passie voor development

Wij bieden jou?

 • Een interessant salaris gebaseerd op ervaring en expertise
 • Bonussen oplopend tot 8% van het bruto jaarsalaris
 • 30 vakantiedagen
 • Een persoonlijk aangepast ontwikkelplan en brede trainingsmogelijkheden
 • Korting op een leasecontract
 • Een vitaliteitsprogramma (personal training)

Enthousiast geworden?

Je sollicitatiebrief en uitgebreide CV kun je mailen naar pz@terbergleasing.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O en vragen naar Kimberley de Klein en Lia Staal. Ons telefoonnummer is (030) 750 86 40.

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Klanten geven ons een

8.3 / 10Gebaseerd op 1148 recensiesPowered by ExpointsSchrijf een beoordeling