Senior Front-end Developer

Plaatsingsdatum: 28 september 2017

Fulltime, 39 uur

Dit zijn wij!

Heb jij enkele jaren ervaring met web en app development? Werk jij graag samen met je scrumcollega’s aan afwisselende en uitdagende projecten? Ben jij dé senior met een heldere toekomstvisie en die ons team kan begeleiden?

Met jouw expertise en senioriteit weet jij collega’s te overtuigen, uit te dagen met de juiste vragen en adviezen en realiseer je innovatieve online dienstverlening voor onze klant. Klanten zijn voor ons een groot goed. Weet jij als geen ander met innovatieve oplossingen de brug te slaan tussen IT en onze dienstverlening? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wie zijn wij?

Wij zijn Justlease, onderdeel van Terberg Leasing. Wij zijn dé koploper op het gebied van IT in de automotive sector! Ons verhaal begon vier jaar geleden. Met de ambitie de wereld van autolease te veranderen en bereikbaar te maken voor particulieren. Dat is ons gelukt met ons product Private Lease. Dagelijks werken wij met 120 betrokken collega’s aan de uitbreiding, verbetering en vernieuwing van ons online product. Naast auto’s hebben we inmiddels ook een uniek aanbod elektrische fietsen en het product DriveGuide.

Is dit jouw droombaan?

Voor een hecht en jong team van professionals zoeken wij een Senior Front-end Developer met lef en ervaring. Je werkt in multidisciplinaire scrumteams aan zowel nieuwe als bestaande oplossingen en loopt voorop als het om de front-end gaat. We communiceren natuurlijk in persoon, daarnaast  gebruiken we ook Slack en Appear.in.

Jij bepaalt waar we heen gaan met onze nieuwe development stack en zet één lijn uit voor de apps. Denk daarbij aan React, Webpack, ES6 met Babel, Redux, Styled components, Storybook, Flow en Jest. Je werkt met JIRA, Bitbucket, Confluence en hebt de controle over pipelines, voor automatische tests en deployment. Je laat je eigen docker containers samenstellen voor jouw unieke build setup (of je doet het zelf, wijsneus). Die docker met je nieuwste feature wordt automatisch op de acceptatie server gezet en bekijkt met de stakeholders het eindresultaat.

Het is een afwisselende functie waar veel van jouw flexibiliteit en expertise gevraagd wordt. Dat maakt het uitdagend, dynamisch en een mooie rol voor een volgende stap in jouw carrière! Iedere donderdag na het einde van de sprint sluiten we de sprint af met een developers café. Benieuwd wat dat inhoudt? Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Wij zoeken jou!

Jouw persoonlijkheid en ervaring is voor ons belangrijker dan een diploma. Herken jij jezelf in de meeste van deze kenmerken? Waar geen vinkje komt te staan, helemaal niet erg. Je krijgt bij ons alle ruimte jezelf te ontwikkelen en iedere dag te leren.

Solliciteren

Je hebt ervaring met:

 • Web en App development.
 • JavaScript (ES6) en React.
 • CSS3, HTML5, SaSS.
 • High traffic applicaties is een pré.
 • Bekend met tools als Docker, NPM, Webpack.
 • Bekend met versiebeheer met GIT.
 • Een teamspeler met passie voor development.

Wij bieden jou?

 • Een interessant salaris gebaseerd op ervaring en expertise
 • Bonussen oplopend tot 8% van het bruto jaarsalaris
 • 30 vakantiedagen
 • Een persoonlijk aangepast ontwikkelplan en brede trainingsmogelijkheden
 • Korting op een leasecontract
 • Een vitaliteitsprogramma

Enthousiast geworden?

Je sollicitatiebrief en uitgebreide CV kun je mailen naar pz@terbergleasing.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O en vragen naar Kimberley de Klein en Lia Staal. Ons telefoonnummer is (030) 750 86 40.

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Klanten geven ons een

8.3 / 10Gebaseerd op 1147 recensiesPowered by ExpointsSchrijf een beoordeling