CO₂-compensatie via 2 projecten met Houtskoolovens in Oeganda

Via Greenlease van Terberg Leasing compenseert u de CO₂-uitstoot door elders in duurzame energieprojecten te investeren. Hierdoor is uw leasewagenpark 100% klimaatneutraal. U draagt bij aan een beter klimaat en de verbetering van lokale levensomstandigheden in ontwikkelingslanden.

Direct klimaatneutraal de weg op

De CO₂-uitstoot van van Greenleasers wordt volledig gecompenseerd door uw investering in duurzame energieprojecten van Climate Neutral Group. Deze projecten voldoen aan de hoogste internationale standaarden (Gold Standard) en worden door onafhankelijke partijen geverifieerd en gecontroleerd.

Wij en onze relaties investeren in 2 projecten

Project 1

Terberg´s Stove for a school Fund

Bekijk project

Project 2

Houtskoolovens voor gezinnen in Oeganda

Bekijk project

Over Climate Neutral Group

Klimaatneutraal rijden betekent dat er geïnvesteerd wordt in klimaatprojecten van de Climate Neutral Group (CNG), een social venture met als doel: het klimaatneutraal maken van organisaties. CNG is de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Deze positie is te danken aan onze kennis en ervaring op het gebied van reductie en compensatie van CO2-uitstoot. CNG investeert in duurzame energieprojecten die CO2 uitstoot vermijden en een bijdrage aan de lokale bevolking leveren. De projecten van CNG worden gecontroleerd volgens de richtlijnen van strenge, onafhankelijke partijen, zoals de Verified Carbon Standard (VCS) en de Gold Standard.

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Greenlease

Slimme aanpak voor een duurzaam wagenpark én lagere kosten

Download brochure ‘Greenlease’

Download de brochure