Duurzaam Lease Wagenpark

Wilt u stappen maken met verduurzamen van uw wagenpark en tegelijkertijd kosten besparen op uw lease wagenpark? Met de gestructureerde aanpak binnen Greenlease® bent u verzekerd van een optimale CO₂-reductie en kostenbesparing binnen het wagenpark.

Milieubewust met Greenlease

Greenlease van Terberg Leasing is een totaalaanpak die uitgaat van uw huidige wagenpark, met als einddoel een klimaatneutrale leasevloot. Stap voor stap gaan we samen met u naar besparingen op zowel het milieu als uw kosten.
Bij de start van Greenlease wordt een zogeheten nulmeting uitgevoerd en is uw huidige situatie het uitgangspunt. Dit geeft ons, maar vooral u, inzicht in de mogelijkheden op het gebied van kostenbesparing en bewustwording van rijgedrag van medewerkers.

Kies voor de meest duurzame mobiliteits oplossing

Naar aanleiding van de nulmeting brengen wij advies over de verduurzaming van uw wagenpark. Uiteraard begeleiden we u om de adviezen om te zetten in actiegerichte punten. Zoals inzet van andere auto’s en/of brandstofsoort, Safe & Eco driver training, bandenspanning, cursus ‘Het Nieuwe Rijden’etc. Deze rijstijltraining kan een brandstofreductie van 3% tot 15% opleveren en het aantal ongelukken en schades beperken met 6% tot 80%.

Greenlease Personenwagens

Voor een uitgebreide toelichting op de totaalaanpak bij Greenlease kunt u onze brochure downloaden.

Download de brochure

Elektrisch rijden

Net als u zijn we bezig met de mobiliteit van vandaag en morgen. Bekijk hier alle up to date informatie over elektrisch rijden.

Elektrisch rijden

Alle informatie over duurzame Greenlease van Terberg Leasing

We monitoren op periodieke basis rapportages over de voortgang van de CO₂-reductie en kostenverlaging van uw leasewagenpark. Zo kunnen we samen met u de verduurzaming van mobiliteit bij uw organisatie realiseren.

Zien wat we met Greenlease voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Team Zakelijk en bel direct 030 288 47 74 voor de mogelijkheden tot een klimaatneutraal wagenpark.

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Greenlease

Slimme aanpak voor een duurzaam wagenpark én lagere kosten

Download brochure ‘Greenlease’

Download de brochure