Aantrekkelijke werkgever met
Private Lease

Geschikt vervoer van en naar het werk is belangrijk voor uw medewerkers. Een deel van hen rijdt al in een zakelijke (lease)auto. Hoe mooi zou het zijn als ook uw andere medewerkers kunnen profiteren van de voordelen van een leaseauto, zonder dat het u tijd en geld kost. Dat kan met Private Lease.

Private Lease met extra korting

Met Private Lease profiteren uw medewerkers van de voordelen van een (zuinige) leaseauto en betalen ze een scherpe leaseprijs. Uw medewerker sluit zelf een contract met ons af voor een leaseauto naar keuze. Zo doet u iets extra’s voor uw medewerkers, zonder dat het u tijd en geld kost.

Betrouwbare partner

Terberg Leasing heeft ruime ervaring met Private Lease. Onze dochter Justlease was een van de eerste aanbieders in Nederland. Inmiddels zijn er al ruim 5.000 tevreden Justlease rijders die de service van Justlease waarderen met een 8.6.

Voordelen voor u als werkgever

  • Aantrekkelijke werkgever
  • Private lease kost u geen tijd en geen geld
  • Duurzamer wagenpark

Hoe werkt deze vorm van leasen precies?

Wat is private lease?

Simpel gezegd is private lease het leasen van een auto voor particulieren. Waar dit voorheen was weggelegd voor de zakelijke rijder, heeft Justlease.nl een leaseauto voor iedereen beschikbaar gemaakt. Op basis van specifieke eisen, zoals budget of gemak, kan er voor iedereen een passende leaseauto worden gevonden.

Door het inkoopvoordeel kunnen we (bijna) iedere auto door middel van private lease aanbieden tegen een scherpe prijs. Een assortiment dat Justlease.nl de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Daar zijn we trots op, en daar laten we u graag van meeprofiteren.

Voordelen van private lease?

Het rijden van een nieuwe auto zonder de investering van de aankoopprijs is een groot voordeel van private lease. Maar er zijn nog meer voordelen die voor de groei in private lease hebben gezorgd. We zetten er een aantal onder elkaar:

  • 1.000 vrije kilometers per maand zonder extra kosten
  • Onderhoud en reparatie zijn inbegrepen in de maandelijkse kosten
  • Nooit meer zorgen over APK
  • Profiteer mee van onze lage prijzen door ons inkoopvoordeel
  • Verzekering is inclusief
  • Pechhulp en vervangend vervoer om ervoor te zorgen dat u altijd in beweging blijft

Terberg Shortlease

Alle mogelijkheden van private lease

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die private lease u biedt? Bel 030 - 850 15 00.

Of bezoek Justlease.nl

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Mobiliteitsbudget

Handvatten voor implementatie

Download de whitepaper ‘Mobiliteitsbudget’ voor informatie over de varianten, voordelen & nadelen, organisatie en handvatten voor implementatie.

Download de whitepaper