Poolbeheer: ondersteuning bij wagenparkbeheer

Als het goed is, zijn uw leaseauto’s altijd in beweging. Toch kan het voorkomen dat een auto een paar maanden stil komt te staan. Of dat er een bestuurderswissel moet plaats vinden. Dit zijn situaties die uw onderneming geld en tijd kosten. Dat snappen wij. Daarom bieden wij een aantal passende oplossingen.

Stilstandsregeling

Als er tijdelijk een leaseauto stilstaat, dan kunt u deze voor één tot drie maanden bij ons op een afgesloten parkeerterrein neerzetten. Uiteraard kan onze Transportafdeling de auto ophalen en wegbrengen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wilt u de lease auto weer in optimale staat terug? Dan kunt u deze stilstandregeling combineren met de Terberg Pitstop®.

Na de stilstandperiode krijgt u van ons de helft van het leasebedrag van die periode gecrediteerd. Vervolgens wordt de contractduur met de betreffende stilstandperiode verlengd.

Tussenrapport

Gaat er een bestuurderswissel plaatsvinden? Of bent u gewoon benieuwd naar de staat van de auto? Dan kunnen wij u daar inzicht in geven. We maken een uitvoerig innamerapport van zowel het interieur als het exterieur van de lease auto. Bovendien maken we de auto van binnen en buiten schoon en vullen de vloeistoffen aan.

Terberg Pitstop®

De Terberg Pitstop® is een uitgebreide variant van het tussenrapport. Naast het schoonmaken van de auto en opmaken van het rapport, wordt de leaseauto uitvoerig onderzocht en voeren wij eventueel onderhoud en (schade)reparaties uit. De auto is weer daarna weer zo goed als nieuw.

Contact opnemen?

Wij helpen u graag verder om op een efficiente manier uw wagenpark te beheren. Heeft u antwoorden of advies nodig dan kunt u altijd bellen met Team Zakelijk via 030 – 288 47 74.

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Extra Flexibel

Een wagenpark dat meebeweegt

Elke flexwerker een eigen flexleasecontract.
Download de Extra Flexibel brochure

Download de brochure