Shortlease, de ultiem flexibele leasevorm

De economie is de afgelopen jaren verre van stabiel, wat veel bedrijven snel doet groeien of juist tijdelijk krimpen. Ook voor tijdelijke projecten, tijdelijke medewerkers of bepaalde piekmomenten kan een leaseauto nodig zijn voor een korte periode.

Met Terberg Shortlease geniet u in hoge mate van flexibele automobiliteit. Met shortlease krijgen u en uw medewerkers de beschikking over een personenauto met een korte looptijd. Deze is na een maand zelfs per dag op te zeggen.

Wij hebben een grote range aan personenwagens die in aanmerking komen om te ‘shortleasen’. U geeft aan in welke klasse of voor welk maandbedrag u een auto wilt leasen en wij doen u een passend voorstel.

Voordelen van Shortlease

Shortlease is een flexibele populaire leasevorm. Wat kan shortlease voor u betekenen?

Full operational

Met shortlease levert u bij ons niet in op de service. U geniet alle voordelen van ‘normale’ full operational lease. Dat houdt in dat we er voor u zijn bij de afwikkeling van schadegevallen. Maar ook onderhoud, verzekering, pechhulp, et cetera is inbegrepen.

Flexibele invulling van mobiliteitsbehoefte

Ondernemen staat vrijwel gelijk aan flexibiliteit. We kunnen u binnen 24 uur voorzien van een shortlease auto en u kunt – na een maand – per dag uw contract opzeggen. Hoe flexibel wilt u zijn?

Tijdelijke medewerkers

Medewerkers met een tijdelijk contract of in de proeftijd kunt u toch een volledige leaseoplossing aanbieden. Shortleasecontracten kunnen gemakkelijk worden verlengd indien nodig, of op termijn worden omgezet naar een andere leasevorm.

Terberg Shortlease

Shortlease voor ondernemers

Shortlease is bij uitstek de leasevorm voor ondernemers in beweging. Benieuwd naar uw specifieke mogelijkheden?

Neem contact op met onze adviseurs via 030 288 47 74 voor de mogelijkheden en een passend aanbod.

Of bekijk hier ons aanbod

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Extra Flexibel

Een wagenpark dat meebeweegt

Elke flexwerker een eigen flexleasecontract.
Download de Extra Flexibel brochure

Download de brochure