Maak gebruik van een vakantieauto

Wanneer u op vakantie gaat en een leasecontract met ons heeft, bieden wij u de mogelijkheid om tijdens de vakantie gebruik te maken van een vakantieauto. Deze vakantieauto vervangt uw normale leaseauto en kunt u zelf uitzoeken.

Op deze manier kunt u met het hele gezin in een comfortabele auto de Alpen over, of bijvoorbeeld een caravan achter de auto bevestigen. Met deze service bieden wij u ook tijdens de vakantie comfort.

Kies het aantal weken

De mogelijkheid om van een vakantieauto gebruik te maken, is een aanvullende dienst waar u één, drie of vier weken per jaar gebruik van kunt maken. Het aantal weken dat u een vakantieauto tot uw beschikking heeft, kunt u van te voren bepalen bij het afsluiten van een nieuw leasecontract.

Heeft u eenmaal een contract afgesloten en voor deze aanvullende dienst gekozen, dan kunt u zelf een vakantieauto reserveren voor de periode dat u op vakantie wilt. De vakantieauto kan flexibel worden ingezet. U hoeft dus niet een aaneengesloten periode van de auto gebruik te maken.

Terberg Shortlease

Tarieven en informatie

Voor een overzicht van de tarieven voor deze aanvullende dienst of het opvragen van meer informatie over onze vakantieauto’s kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 030 288 47 74

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Vakantieauto

Lagere bijtelling en toch met een gezinsauto op vakantie?

Dat kan met de Vakantieauto van Terberg Leasing.

Download de brochure