Sale & Lease Back – efficiënte oplossing voor uw wagenpark

Sale & Lease Back betekent dat u uw wagenpark aan ons verkoopt en de auto’s vervolgens bij ons terugleast. Uiteraard tegen gunstige voorwaarden: zowel qua verkoopprijs als leasevorm. De bedrijfswagens least u van ons middels full operational lease zodat u zeker weet dat u en uw medewerkers volledig worden ontzorgd: zaken als afschrijving en administratie, onderhoud, schadeafhandeling, verzekering en pechhulp zijn inbegrepen.

Sale & Lease Back in de praktijk

Sale & Lease Back geeft u invloed op de vaststelling van de verkoopprijs van de auto of het wagenpark. U kunt de auto’s tegen een actuele boekwaarde aan ons verkopen, zodat de mobiliteitsinvesteringen vrijkomen om uw bedrijf te laten groeien.

U hoeft niet te wachten tot uw wagenpark aan vervanging toe is; de overstap naar leasing is op ieder moment mogelijk. Het wagenpark komt in beheer bij Terberg Leasing, dat met bijna 50 jaar ervaring en kennis weet wat uw onderneming nodig heeft. Zo bieden we u een optimale kosten- en procescontrole. En de periodieke managementinformatie die u ontvangt, geeft direct een duidelijk inzicht in de autokosten, maar ook in zaken als schade en brandstofverbruik.

Met Sale & Lease Back nemen we u alle zorgen uit handen. Zodat u efficiënter kunt omgaan met mobiliteit en meer focus kunt leggen op uw onderneming.

De voordelen voor uw organisatie

  • Meer financiële ruimte voor investeringen met behoud van dezelfde mobiliteit
  • Slechts één factuur per maand voor een overzichtelijke boekhouding
  • Uw wagenparkbeheer in ervaren handen
  • U least altijd binnen uw mogelijkheden en budget
  • Geen zorgen, wel inzicht

Benieuwd naar Sale & Lease Back voor uw organisatie?

Neem contact op met Team Zakelijk via 030 288 47 74 en wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden en een passend aanbod.

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Sale & Lease Back

Versterk uw werkkapitaal door uw wagenpark uit handen te geven

Download de brochure ‘Sale & Lease Back’

Download de brochure