Laat ons uw brandstofadministratie regelen

We bieden u de mogelijkheid om uw brandstofadministratie te verzorgen. Geen losse declaraties en bonnen meer en de brandstofkosten via één maandelijkse factuur verwerkt. Dat scheelt tijd!

Hoe het werkt

De bestuurder van de leaseauto ontvangt een brandstofpas waarmee getankt kan worden bij elk benzinestation in Nederland. Elke maand ontvangt u een rekening van ons met een afgesproken bedrag dat u bij wijze van voorschot aan betaalt.

Dit bedrag is gebaseerd op actuele brandstofprijzen, een berekening van jaarkilometers en het gemiddelde jaarverbruik van het type auto dat u rijdt. Het is dus een schatting van het brandstofverbruik. De maand erna verrekenen wij het verschil tussen het voorschot en de werkelijk getankte brandstof.

Nationale of internationale brandstofpas

Naast de mogelijkheid tot het gebruik van een nationale brandstofpas waarmee u overal in Nederland kunt tanken, behoort een internationale brandstofpas ook tot de opties. Hiermee kunt u bij ruim 30 duizend tankstations binnen Europa tanken. Deze pas is ook te gebruiken voor het betalen van de toeslag voor tolwegen en tunnels in het buitenland.

 

Samenwerking met Multi Tank Card

Voor deze regeling werken wij samen met Multi Tank Card. U kunt op de site van Multi Tank Card meer lezen over het gebruik van de brandstofpas.

Naar Multi Tank Card

 
Maakt u al gebruik van Multi Tank Card? Log dan via onderstaande link in als beheerder.

Inloggen bij Multi Tank Card

Meer informatie over de Brandstofpas?

Wilt u meer informatie ontvangen over het gebruik van de brandstofpas, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers van Customer Care via 030 -288 47 74

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Kopen of Leasen?

Wat past het best bij úw bedrijf?

Auto’s in eigen beheer of auto’s leasen?
Download de white paper ‘Kopen of leasen’

Download de whitepaper