Schadepreventie Personenwagens

Autoschade is vervelend en had in sommige gevallen zelfs voorkomen kunnen worden. Om de risico’s voor u en uw bestuurders te beperken en de veiligheid op de weg te vergroten, bieden wij in samenwerking met TVM een uitgebreid preventieplan aan.

Drie verschillende preventiepakketten

Ons preventieplan bestaat uit drie verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen. We hebben een basispakket, een basispakket aangevuld met maatwerk en een basispakket met maatwerk en een training.

Schade preventiepakketten

Preventiepakket A

Het preventiepakket A is een basispakket dat zich richt op de bewustwording van weggebruikers over veilig autorijden. In dit pakket bieden wij informatie als basis voor het preventieplan. U ontvangt periodiek een rapportage van actuele verkeersregels en ontwikkelingen. Daarnaast ontvangt u:

  • een overzicht van de schadegegevens per medewerker
  • een overzicht van het algemene schadeverloop van uw medewerkers samen
  • advies en tips over de afhandeling van mogelijke schade
  • advies bij het helder opstellen van een stappenplan over wat te doen bij grote ongelukken
  • advies over schade in het buitenland

Preventiepakket B

Het preventiepakket B bestaat uit het basispakket zoals omschreven is bij preventiepakket A met daarbij een uitgebreid specifiek preventieplan. Dit plan is voor uw onderneming op maat gemaakt.

Dit doen we in samenwerking met onze verzekeringspartner TVM op basis van preventiedoelstellingen van uw organisatie. Uit het preventieplan komen concrete, preventieve maatregelingen die we vervolgens samen met u gaan uitvoeren.

Preventiepakket C

Het preventiepakket C bestaat uit de inhoud van pakket A en B en wordt aangevuld met trainingen die bijdragen aan de bewustwording van een veilige deelname aan het verkeer. Trainingen zoals bijvoorbeeld:

  • Rijvaardigheidstraining
  • training over diefstalpreventie
  • en/of inbouw van een voertuigvolgsysteem

Meer informatie over Schadepreventie

Bent u geïnteresseerd in onze schadepreventiepakketten en wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers van Customer Care via 030 - 288 47 74

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Kopen of Leasen?

Wat past het best bij úw bedrijf?

Auto’s in eigen beheer of auto’s leasen?
Download de white paper ‘Kopen of leasen’

Download de whitepaper