Veilig de weg op met winterbanden

U wilt dat uw medewerkers ook in de winter veilig de weg op kunnen. Met de extra optie ‘Winterbanden’ worden in het najaar de winterbanden gemonteerd en in het voorjaar worden deze weer omgewisseld voor de zomerbanden.

Waarom winterbanden op uw leaseauto?

Winterbanden hebben meer grip op de weg in winterse omstandigheden dan gewone banden. Vooral bij een glad wegdek wanneer het bijvoorbeeld gesneeuwd heeft of als er ijs op de weg ligt, is het aan te raden winterbanden op uw auto te monteren. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van andere weggebruikers. In een aantal wintersportlanden zijn winterbanden zelfd verplicht.

Gratis montage en opslag

Onze winterbandenregeling geldt voor het gehele wagenpark van uw organisatie. Individuen kunnen niet apart gebruikmaken van deze regeling. Gelijktijdig met het afsluiten van het leasecontract kan gekozen worden voor de winterbandenregeling.

Wij verzorgen de montage van de banden en de opslag hiervan. Wij hebben een contract met een vaste bandenleverancier; momenten werken wij samen met Euromaster. Aan het einde van het leasecontract bestaat de mogelijkheid om de banden over te kopen.

Meer informatie over de Winterbandenregeling?

Wilt u meer informatie ontvangen over de winterbandenregeling, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers van Customer Care via 030 -288 47 74

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Kopen of Leasen?

Wat past het best bij úw bedrijf?

Auto’s in eigen beheer of auto’s leasen?
Download de white paper ‘Kopen of leasen’

Download de whitepaper