mijnXTL.nl – uw leasedashboard

Het is ons doel om ondernemers en ondernemingen in beweging te houden. Dan doen we door u werk uit handen te nemen. Eén van de hulpmiddelen is mijnXTL.nl, uw persoonlijke leasedashboard. Een beveiligde online omgeving om het wagenpark van uw organisatie te beheren. Zo houdt u in- en overzicht vanachter het bureau.

24/7 Alle gegevens bij de hand

Met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord heeft u direct toegang tot alle gegevens van uw wagenpark. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, schademeldingen of wagenparkadministratie. U kunt de actuele contract- en autogegevens bekijken, bestuurderswisselingen en andere wijzigingen doorvoeren – maar ook leaseauto’s samenstellen en bestellen.

24/7 Showroom open voor berijders

Door uw berijders toegang te geven tot het speciaal voor hen ingerichte gedeelte van mijnXTL.nl bespaart u veel werk. Berijders kunnen daar gegevens over hun auto en contract inzien, adreswijzigingen doorvoeren en documenten en formulieren opvragen.

Door een extra, tijdelijke, autorisatie toe te kennen kunnen berijders ook hun volgende lease-auto uitzoeken. In deze digitale showroom ‘staan’ auto’s van alle merken, compleet met opties en accessoires. Doordat alle calculaties gebaseerd zijn op uw eigen autoregelingen hoeft u niets meer na te rekenen of aan te vragen. Na uw goedkeuring wordt de bestelling direct in gang gezet via mijnXTL.nl.

24/7 inzicht en sturing

Op elk gewenst moment kunt u bij de actuele managementinformatie: kengetallen van het hele wagenpark of selecties daaruit tot op het niveau van individuele bestuurders. Daarmee houdt u optimale grip op uw autokosten.

Binnen mijnXTL.nl zijn diverse rapportages te maken, zoals bijvoorbeeld basisrapportages voor bekeuringen, schade en onderhoud, etc. Voor een compleet inzicht in uw wagenpark is er de Wagenparkmonitor. Met de Gedragsrapportage krijgt u inzicht in het rijgedrag van uw berijders waarbij u kunt inzoomen op bijvoorbeeld voorkombare schades, bekeuringen en het invoeren van kilometerstanden bij het tanken.

De berijders zien ook hun rijgedrag in een eigen dashboard. De scores van hun brandstofverbruik, schades, bekeuringen, vervangende auto, reparatie en onderhoud en banden worden afgezet tegen het gemiddelde cijfer van de collega’s.

Gebruik onze kennis om uw wagenpark te optimaliseren

Onze accountmanagers en lease adviseurs helpen u graag uw wagenpark zo effectief en efficient mogelijk in te richten en te beheren.

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Kopen of Leasen?

Wat past het best bij úw bedrijf?

Auto’s in eigen beheer of auto’s leasen?
Download de white paper ‘Kopen of leasen’

Download de whitepaper