Populaire leaseauto’s 2017

Net als u zijn wij ondernemers en stemmen het aanbod af op de marktvraag. De meest populairste leaseauto’s hebben wij voor u op een rij gezet in een top 10. Dit zijn de modellen die op dit moment het meest geleased worden bij Terberg Leasing. Ga na welke auto aan uw wensen voldoet en rijdt de komende jaren zorgeloos in een nieuwe auto met alle services zoals onderhoud, vervangend vervoer en reparatie inbegrepen in het leasetarief.

Populaire leaseauto’s van de afgelopen jaren

Door de verandering van de bijtelling is het leasen van hybride auto’s afgenomen. Vanaf 2017 vallen alle auto’s met uitzondering van de volledig elektrisch auto’s in de bijtellingscategorie van 22 procent. Dit is niet meer afhankelijk van de CO2-uitstoot. Alleen de volledig elektrische auto’s hebben een bijtelling van 4 procent. Automerken zijn nu volop bezig met het ontwikkelen van meer volledig elektrische auto’s.

De meest populaire leaseauto’s van dit moment (2017) zijn:

 1. Volkswagen Passat – een echte zakenauto;
 2. Volkswagen Golf – staat steevast in de top 3;
 3. Opel Astra – een sterke middenklasser;
 4. Skoda Octavia – een goede prijs/kwaliteitverhouding;
 5. Volkswagen Polo – een compacte auto;
 6. Renault Clio – een van de toppers van Renault;
 7. BMW 3-series – een luxe, snelle auto;
 8. Audi A3 – een sportieve auto in zijn klasse;
 9. Opel Karl – een echte stadsauto;
 10. Volkswagen Up – een model uit de allerkleinste klasse.

Zoals u ziet, is Volkswagen goed vertegenwoordigd met 4 modellen in de top 10. Naast de populaire leaseauto’s van dit moment laten wij u ook de top 3 van 2016 en 2015 zien.

Top 3 meest geleaste auto's 2016

In 2016 zijn de bijtellingscategorieën gewijzigd. De volledig elektrische auto’s kende al een bijtelling van 4 procent bijtelling. Voor de leaseauto’s met een maximale uitstoot van 50 gram per kilometer was de bijtelling 15 procent. Dit waren vooral (plug-in) hybrides. Daardoor waren de (plug-in) hybrides in 2016 nog populair. De populairste leaseauto’s van 2016 waren:

 1. Peugeot 308
 2. Volkswagen Golf
 3. Toyota Auris Hybrid

Top 3 meest geleaste auto’s 2015

De Volkswagen Golf staat op de nummer 1 positie in de top 3 van 2015. Deze compacte auto was voor veel medewerkers een interessante mobiliteitsoplossing. Een comfortabele auto voor iedere afspraak. Op plek 2 volgt de Peugeot 308. Deze leaseauto was in 2015 één van de weinige stationwagons uit het C-segment met 14 procent bijtelling. Dit was voor veel zakelijke rijders een reden om te kiezen voor deze leaseauto. De BMW 3-serie was de nummer 3 in de ranglijst. Deze luxe ruime leaseauto was populair in de middenklasse.

Heeft u interesse in het leasen van een populaire leaseauto? Bekijk onze modellen! Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het zoeken naar een passende oplossing. Wilt u lage CO2-uitstoot, zuinig, snel, flexibel, etc. Wij bieden mobiliteit voor iedere ondernemende organisatie. U kunt contact opnemen via 030 288 47 74.

Waarom Terberg Leasing?

 • Mobiliteitsoplossingen voor Personenwagens en Bedrijfswagens
 • Ruim 45 jaar ervaring in de leasebranche
 • Met meer dan 125 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar
 • Leasen bij de meest ondernemende leasemaatschappij van Nederland

Meer over ons