Stage Online Marketing

Plaatsingsdatum: 18 januari 2019

Ben jij klaar om te starten aan een uitdagende Online Marketing stage? Wil je ervaring opdoen binnen één van de meest innoverende leasemaatschappijen? Wil je werken in een dynamische organisatie met enthousiaste collega’s?

Wij zoeken jou!
Het marketingteam van Justlease is per februari 2019 op zoek naar een gedreven HBO- of WO-stagiaire. Wij bieden een meewerkstage aan voor minimaal 4 dagen per week.

Jouw persoonlijkheid en leer- en nieuwsgierigheid zijn voor ons belangrijk. In de stageperiode richt je je op ons product Occasions. Je zal je persoonlijk begeleid worden door de Teamcoach Marketing. Jullie stellen samen leerdoelen op en evalueren wekelijks jouw voortgang. Herken jij jezelf in de meeste van de onderstaande punten? Waar geen vinkje komt te staan, helemaal niet erg. Je krijgt bij ons dus alle ruimte jezelf te ontwikkelen en iedere dag te leren!

De start van een uitdagende dag!
Opgewekt stap je uit je auto, van je fiets of loop je vanaf de tram of bus richting ons pand. Je stapt door de glazen deur heen en begroet je collega’s. Je maakt een kop koffie of thee klaar en met de geur van verse koffie (of thee) loop je naar je werkplek. Je start alvast je computer op en begint je dag met een kort overleg met je directe collega’s over de verwachtingen en prio’s voor de dag. Vervolgens bekijk je jouw e-mailbox en priolijst. Wat zal je als eerste gaan oppakken? Begin je met één van de projecten waar je aan werkt of zet je eerst een aantal auto’s live op de website? Oh en vergeet ook niet om de aanvragen van nieuwe occasions te checken in de door ons ontwikkelde leaseorder app. In deze app komen alle aanvragen bijeen en is het aan jou de taak om de juiste propositie te koppelen aan het bestaande aanbod. Je kijkt tussendoor ook naar de door jou ontworpen promotiebanners. Je zorgt voor de juiste pakkende slogan waarmee je het beste resultaat wilt realiseren! Voor je het weet is je dag voorbij gevlogen!

Wat ga je hier leren?
Tijdens deze stage wordt je intensief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van het marketingteam van Justlease. Je gaat onder andere werken aan:

 • Het optimaliseren en onderhouden van de Leaseorder app.
 • Het onderzoeken van trends op het gebied van Marketing.
 • Ondersteunen van de campagnes en evenementen.
 • Analyseren van onze online impact en daar aanbevelingen op geven.
 • Wervende teksten (promotie/ contentblokken) bedenken.
 • Feel free: kom gerust met eigen ideeën voor campagnes.

Zijn er bepaalde werkzaamheden waar je specifiek interesse voor hebt? Of een opdracht die je vanuit school of de universiteit wilt uitvoeren? Daar is in overleg uiteraard alle mogelijkheid voor, mits je minimaal vier dagen per week beschikbaar bent om bovenstaande werkzaamheden te verrichten.

Voel jij je thuis in dit profiel?

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een gedreven stagiaire die op zoek is naar een meewerkstage/afstudeerstage voor een periode van minimaal 4 maanden. Daarnaast zoeken wij iemand die voldoet aan het volgende profiel:

 • Je bent een 2e, 3e- of 4e-jaars HBO of WO-student Marketing of een vergelijkbare studie.
 • Je bent creatief en bezit de kennis van marketing. Je kent kaders en denkt er regelmatig buiten.
 • Je bent een harde werker en pakt de ruimte die je nodig hebt.
 • Je bent enthousiast, leergierig en initiatiefrijk.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een frisse kijk op Marketing.

Wij bieden jou!

 • Een zelfstandige interessante functie met ruimte voor ondernemerschap binnen de organisatie.
 • Een werkplek in een dynamische markt.
 • Leuke collega’s, al zeggen we het zelf!
 • Een afwisselende stageplaats, waarin je kunt profiteren van de aanwezige kennis.
 • Voor HBO/ WO studenten een stagevergoeding van € 400,= per maand op basis van een 39-urige werkweek.
 • We groeien, dus een mooie kans voor jou om met ons mee te groeien! Je hebt de kans om na de stageperiode en/of na(ast) je studie bij ons aan de slag te gaan.

Nieuwsgierig? Pak de telefoon en bel gewoon even!

Ben je geïnteresseerd? Zorg dan dat je ons een A4’tje stuurt waarin je ons meer vertelt over jouw motivatie en achtergrond.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team HR en vragen naar Kim de Klein of Jonne Jansen. Ons telefoonnummer: (030) 750 86 40 (direct). Mailen kun je naar: pz@terbergleasing.nl

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Klanten geven ons een

8.3 / 10Gebaseerd op 1148 recensiesPowered by ExpointsSchrijf een beoordeling