Tweedehands auto leasen

Als ondernemer zoekt u altijd de beste mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf. Wij begrijpen dat als geen ander en bieden u de mogelijkheid om tweedehands auto’s te leasen. Door voor deze leaseauto’s te kiezen, profiteert u van scherpe leasetarieven en korte looptijden. Een flexibele oplossing voor uw wagenpark. De medewerkers rijden in degelijke lease auto’s tegen de voordelen van full operational lease. Alle services zoals vervangend vervoer en onderhoud zijn inbegrepen.

Wat zijn de voordelen van tweedehands leasen?

Een tweedehands auto leasen biedt u meerdere voordelen. Zo rijdt u een jong gebruikte auto tegen een scherp leasetarief en heeft u een kortere looptijd. De auto is direct beschikbaar en alle services zoals onderhoud, verzekering en reparatie zijn inbegrepen in het leasetarief. Hierdoor kunt u zorgeloos een auto leasen.

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kiezen voor een 2de hands auto te leasen. Zo hoeft u geen grote investering in één keer te doen en kunt u tegen lagere maandelijkse kosten zorgeloos rijden. Andere ondernemers geven aan dat de prijs, de looptijd en duidelijkheid over onder meer onderhoud en reparatie een reden zijn waarom zij kiezen om een jong gebruikte auto te leasen.

Flexibiliteit

Wat zijn de kosten van tweedehands leasen?

De kosten zijn het leasetarief en de brandstofkosten. De opbouw van de leaseprijs van een tweedehands auto is hetzelfde als een nieuwe auto leasen.

  • de leasevorm: financial lease of operational lease;
  • de kilometers;
  • de afschrijving;
  • de auto en eventuele accessoires;
  • de looptijd.

Op basis van de looptijd is een tweedehands auto leasen voordeliger dan een nieuwe auto leasen. Een nieuwe leaseauto schrijft de eerste jaren het meeste af, wat de leaseprijs hoger maakt over de gehele leaseperiode. Een 2de hands auto leasen heeft deze eerste hoge afschrijving al gehad.

Terberg Leasing biedt de mogelijkheid om een jong gebruikte auto te leasen. Dit wordt occasion lease genoemd. Ontdek het occasion aanbod met de mogelijke kilometrages en bijhorende tarieven. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tweedehands leaseauto kopen 

Naast occasion lease is het bij Terberg Leasing ook mogelijk om een occasion te kopen. Wij hebben een verschillend aanbod van dealeronderhouden jong gebruikte auto’s. Deze auto’s worden aangeboden tegen scherpe prijzen en wij bieden u volledige onderhouds- en schadehistorie van de auto’s.

 

 

 

Waarom Terberg Leasing?

  • Mobiliteitsoplossingen voor Personenwagens en Bedrijfswagens
  • Ruim 45 jaar ervaring in de leasebranche
  • Met meer dan 125 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar
  • Leasen bij de meest ondernemende leasemaatschappij van Nederland

Meer over ons