Bekeuring ontvangen, wat nu?

Heeft u een verkeersovertreding begaan met uw leaseauto? Hier vindt u praktische informatie over bekeuringen.

Heeft u een bekeuring vanuit het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) ontvangen? Deze moet u binnen de gestelde betalingstermijn zelf betalen.

Bekeuring inzien

Vul uw kenteken en kenmerk in om uw bekeuring online in te zien. U vindt de benodigde gegevens op de factuur van Terberg Leasing of op de notificatie die u ontvangen heeft.

Bekeuring inzien

Bekeuringen van de gemeente en vanuit het buitenland hebben een korte betaalperiode. Daarom betaalt Terberg Leasing eerst de bekeuring, om verhoging van het bedrag te voorkomen. Wij belasten dit bedrag door richting uw werkgever, inclusief administratiekosten. Het is vervolgens aan uw werkgever om dit met u te verrekenen.

Let op; onlangs heeft er een wijziging plaatsgevonden in de procedure rond bekeuringen uit Duitsland en België. De desbetreffende instanties eisen namelijk dat de berijder bij hen bekend wordt gemaakt. Wanneer dit verzoek bij ons binnenkomt, informeren wij uw werkgever. Het kan dus zijn dat uw werkgever u hierover vervolgens benaderd. De verdere afhandeling van deze bekeuringen loopt niet via de leasemaatschappij, maar direct met de Duitse- of Belgische instantie.

Bent u het niet eens met de boete?

Wanneer u het niet eens bent met de bekeuring, kunt u in bezwaar gaan tegen de opgelegde sanctie. U volgt de werkwijze zoals vermeld op de ontvangen boete. Vervolgens download u een volmacht via bekeuring inzien. Hiermee machtigen wij u om in bezwaar te gaan.

Bekeuring inzien

Voer uw kenteken en het kenmerk van de bekeuring in om de deze te tonen.

Gegevens

Bulk invoer

Velden aangeduid met een * zijn verplicht. Voor meerdere opvragingen kunt u gebruik maken van de button "Bulk invoer".

Mail uw vraag over de bekeuring

Heeft u vragen over een specifieke bekeuring? Stuur dan een mail met uw vraag naar: bekeuringen@terbergleasing.nl. Andere vragen en antwoorden over bekeuringen vindt u op onze FAQ.

Naar de FAQ

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Laat ons u bellen

Klanten geven ons een

8.3 / 10Gebaseerd op 1148 recensiesPowered by ExpointsSchrijf een beoordeling