Inleveren leaseauto

 1. 1

  Inleveren auto (einde contract)

  • Waar kan ik mijn vragen over ‘Inname en Contractbeëindiging’ stellen?

   U kunt een mail sturen naar inname@terbergleasing.nl.

  • Welke onderdelen worden er nagekeken bij inname?

   Bij inname wordt de leaseauto gecontroleerd op: – aanwezigheid van papieren, sleutels, documentatie en accessoires; – eventuele schade(s) aan binnen- en buitenkant van de auto. Tip: zorg er ook voor dat alle schades bij Terberg Leasing zijn gemeld.

  • Welke materialen en papieren moet ik meenemen bij inname van de leaseauto?

   Alle sleutels; het kentekenbewijs of de kentekencard; onderhoud- en instructieboekjes; reservewiel, reparatieset of compressor, inclusief boordgereedschap; -meegeleasde accessoires; -eventueel navigatiesysteem, inclusief software en/of bevestigingsmateriaal. Alle andere materialen en papieren die bij de levering van de leaseauto aanwezig waren, dienen ook te worden ingeleverd. Tip: zorg er ook voor dat alle schades bij Terberg Leasing zijn gemeld.

  • Is het mogelijk om mijn leaseauto op een andere locatie in te leveren?

   Ja, dit is mogelijk. Wel zijn hier kosten aan verbonden; informeer vooraf naar de voor u dichtstbijzijnde locatie via (030) 288 47 74. Hou er rekening mee dat u verantwoordelijk blijft voor de schadestaat van de leaseauto tot het moment dat deze door ons is ingenomen in Utrecht.

  • Op welke tijden kan ik mijn leaseauto inleveren bij Terberg Leasing?

   Op werkdagen tussen 08:00 en 17:15 uur.

  • Waar lever ik mijn leaseauto in bij Terberg Leasing?

   Op ons kantoor in Utrecht, aan de Zeehaenkade 50. Maak een afspraak met de afdeling Inname via (030) 850 15 50 of inname@terbergleasing.nl.

  • Waar kan ik mijn inspectierapport opvragen?

   U ontvangt automatisch een mail met een link naar het inspectierapport. Het is ook mogelijk om het inspectierapport op te vragen door het kenteken van uw leaseauto in te voeren op https://www.terbergleasing.nl/u-rijdt-een-leaseauto/auto-inleveren/

  • Ik heb mijn auto online afgemeld. Wat is de volgende stap?

   Na de bevestiging van een correcte afmelding zal Terberg Leasing wanneer nodig de auto zo spoedig mogelijk op het door u opgegeven adres ophalen. Voor vragen of een verzoek om de auto op een bepaalde datum te transporteren, kunt u contact opnemen met de afdeling Planning & Transport op (030) 280 75 00. Let op: het is niet mogelijk een datum in de toekomst op onze site door te geven.

  • Is het van belang om de leaseauto met een volle tank in te leveren?

   Nee, u hoeft de leaseauto niet met volle tank in te leveren.