Het inleveren van uw leaseauto

Uw leasecontract is bijna afgelopen en u moet binnenkort uw leaseauto inleveren. Waarmee moet u rekening houden?

U kunt de leaseauto online afmelden via voertuig afmelden. Lever de leaseauto schoon en zonder schade in. Precies weten hoe de inlevering werkt? Check de ‘Handleiding voor het inleveren van uw auto’ voor een volledig overzicht.

Het inleveren van de leaseauto vindt plaats bij Terberg Leasing op de Zeehaenkade 50 te Utrecht. Op afspraak kunt u tijdens werkdagen tussen 08.15- 17.00 uur uw leaseauto inleveren. Voor het maken van een inleverafspraak zijn wij te bereiken op: (030) 850 1550 of inname@terbergleasing.nl.

Daarnaast is het mogelijk dat Terberg Leasing uw leaseauto op locatie komt ophalen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning via telefoonnummer (030) 280 7530 of planning@terbergleasing.nl. Op een zakelijk adres of bij de merkdealer wordt de leaseauto kosteloos opgehaald. Ophalen vanaf een privéadres behoort tot de mogelijkheden, alleen brengen we hiervoor kosten in rekening. Let op! U blijft verantwoordelijk voor de schadestaat van de leaseauto tot het moment dat deze door ons is ingenomen in Utrecht.

Handleiding inleveren

Wat kunt u verwachten wanneer u uw leaseauto moet inleveren.

Download de handleiding

Het inspectierapport

Iedere leaseauto die is ingeleverd wordt nagekeken. Het inspectierapport biedt u een duidelijk beeld van de staat waarin de leaseauto is ingeleverd. U ontvangt automatisch een mail met een link naar het rapport.
Overige vragen en antwoorden over het inleveren van uw auto vindt u op onze FAQ.

Bekijk de FAQ

Inspectierapport bekijken

Vul het kenteken en de referentiecode in van de auto die u wilt bekijken.

Kenteken:
 

Laat ons u bellen

Klanten geven ons een

8.3 / 10Gebaseerd op 1155 recensiesPowered by ExpointsSchrijf een beoordeling
Menu