Schade aan de auto

Schade aan uw leaseauto oplopen is heel vervelend. We helpen u graag bij de schadeafhandeling zodat het proces zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Bekijk hoe het werkt.

Heeft u schade opgelopen aan de auto? Neem altijd binnen 48 uur contact met ons op via +31 (0)30 288 47 74. Als u de schade bij ons meldt dan bespreken we met u de afhandeling.

Schade met tegenpartij

Is er bij het ongeval een tegenpartij betrokken? Dan belt u ons direct via +31 (0)30 288 47 74 en vult u samen met de tegenpartij het Europees Schadeformulier in. Dit doet u in elke aanrijdingssituatie. Als u het niet eens bent met de omschrijving van de toedracht van het ongeluk, adviseren wij u het schadeformulier niet te ondertekenen.

Veroorzaker schade niet bekend

Is uw leaseauto door een andere auto of motorvoertuig aangereden terwijl deze geparkeerd stond? Neem contact met ons op. Dan kunnen wij proberen om eventuele schade te verhalen bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Dit is alleen mogelijk wanneer niet bekend is wie de schade aan uw auto heeft veroorzaakt en als u aan alle voorwaarden voldoet. Zie ook de FAQ.

Invullen Europees Schadeformulier

Zorg ervoor dat u een Europees Schadeformulier, tezamen met de tegenpartij. invult. Dit schadeformulier moet in uw auto liggen. Op het formulier noteert u uw eigen gegevens en de gegevens van de andere betrokkene bij het ongeluk. Vermeld duidelijk of er wel of geen getuigen zijn en maak foto’s van de situatie ter verduidelijking. Het schadeformulier helpt de verzekeraar te bepalen om wat voor schade het gaat. Voor tips bij het invullen van het schadeformulier raadpleegt u de FAQ.

Stuur het volledige ingevulde Europees schadeformulier en de foto’s binnen 2 werkdagen naar:
Terberg Leasing
T.a.v. afdeling Schade
Postbus 3046
3502 GA UTRECHT

Of stuur deze digitaal per mail naar schade@terbergleasing.nl.

Europees Schadeformulier

Download hier het digitaal in te vullen Europees Schadeformulier.

Download formulier

Veilig de winter door

Tijdens de winter vragen de weersomstandigheden meer van uw leaseauto. Download tips voor het veilig rijden in uw leaseauto in de winter.

Download veiligheidstips

Heeft u nog vragen?

Lees de meest gestelde vragen over schade aan uw leaseauto.
Naar de FAQ

Meest gestelde vragen

Op zoek naar antwoord op vragen over schadeafhandeling bij Terberg Leasing? Via onze FAQ vindt u snel per onderwerp antwoord op de meest gestelde vragen.

Naar de FAQ

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Laat ons u bellen

Klanten geven ons een

8.3 / 10Gebaseerd op 1148 recensiesPowered by ExpointsSchrijf een beoordeling