Voordelen van een auto leasen 

Voor het goed functioneren van de onderneming is mobiliteit noodzakelijk. Dat kunt u inkopen, huren of leasen. Elk heeft zo zijn voordelen. Zo biedt leasen u complete ontzorging. Alles rondom de leaseauto’s wordt uit handen genomen. Om een passende keuze te maken, zetten wij de voordelen van het leasen van auto’s voor u op een rij.

Voordelen van Full Operational lease

Full operational lease is dé leasevorm voor ondernemers die op zoek zijn naar een mobiliteitsoplossing met volledige ontzorging voor een langere periode (3 á 5 jaar). Bij full operational lease profiteert u van de volgende voordelen:

  • geen grote investering in één keer waardoor u financiële middelen overhoudt voor de groei van uw onderneming;
  • altijd comfortabel van A naar B zonder zorgen. Alle servicekosten zijn inbegrepen in het leasetarief. Denk aan reparatie, onderhoud, vervangend vervoer, verzekering en afschrijving. U kunt altijd op weg!
  • het maandelijkse tarief is vooraf bekend waardoor er voor u geen onverwachte kosten staan te wachten;
  • de leaseauto staat niet op de balans waardoor, u een beter liquiditeitspositie hebt;
  • geen restwaarde en onderhoudsrisico.

Voordelen van shortlease

Heeft u behoefte aan een hoge mate van flexibiliteit? Dat heeft u met shortlease. Met deze zakelijke leaseoplossing krijgen u en uw medewerkers de beschikking over een auto met een korte flexibele looptijd. Dit biedt u verschillende voordelen. Zo rijdt u een populaire auto voor een flexibele periode tegen full operational lease. Na 1 maand leasen is de auto per dag opzegbaar. Binnen 24 uur kunnen wij u voorzien van een passende auto. Verder heeft shortlease als voordeel dat het een tijdelijke mobiliteitsinvulling is. Zo heeft u geen stilstand, maar ook geen tekort.

Wilt u een wagenpark dat meebeweegt met uw flexibele schil? Dan is onze leaseoplossing Extra Flexibel voor u interessant. Met ons Auto Abonnement zijn uw flexwerkers altijd mobiel wanneer het nodig is voor uw business. Voor een periode van 23 maanden sluit u een leasecontract af met 3 of 2 switchmomenten. Dit komt overeen met de duur van de meest gebruikelijke tijdelijke arbeidscontracten. Op het switchmoment besluit u of u doorgaat met het leasecontract of dat u de auto kosteloos inlevert.

Flexibiliteit

Voordelen van leasen bij Terberg Leasing

Als ondernemende leasemaatschappij weten wij dat u op zoek bent naar een wagenpark dat met u meebeweegt. Hierdoor bieden wij u passende mobiliteitsoplossingen op basis van uw behoefte: flexibiliteit, kostenbeheersing, ontzorging en duurzaamheid. Wij bieden u met zakelijk leasen vele voordelen. Zo geven wij u een eerlijk advies gericht op uw specifieke situatie. Zodat u zich kunt concentreren op uw business. Verder profiteert u met zakelijk leasen van ons inkoopvoordeel, bieden wij u heldere rapportages en nemen wij graag het wagenparkbeheer uit handen.

Wilt u vrijblijvend advies gericht op uw specifieke bedrijfssituatie? Neem contact met ons op 030 288 47 74.

 

Waarom Terberg Leasing?

  • Mobiliteitsoplossingen voor Personenwagens en Bedrijfswagens
  • Ruim 45 jaar ervaring in de leasebranche
  • Met meer dan 125 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar
  • Leasen bij de meest ondernemende leasemaatschappij van Nederland

Meer over ons