Wagenparkbeheer inclusief wagenparkverzekering

Als ondernemer besteedt u liever uw tijd aan uw bedrijfsvoering. Daarom is ontzorging van de mobiliteit heel erg wenselijk. Door te leasen kunt u het gehele wagenparkbeheer uitbesteden. Wagenparkbeheer brengt veel regelwerk met zich mee. Standaard neemt Terberg Leasing al veel werk uit handen door het aanbieden van full operationele lease. Wij kunnen ook het volledige wagenparkbeheer uit handen nemen. Onze focus ligt op professionele advisering, effectieve kostenbeheersing en partnership. Een van onze vaste ervaren contactpersonen neemt de wagenparkbeheerstaken over of wij ontlasten uw wagenparkbeheerder zoveel mogelijk bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden, uiteraard afgestemd op uw wensen.

Wat is een wagenparkverzekering?

Als u uw wagenpark in zijn geheel wilt verzekeren, gaat u voor een wagenparkverzekering. Deze verzekering vangt de financiële gevolgen op van schade die het gevolg zijn van het gebruik van de auto’s. Wanneer u auto’s least bij Terberg Leasing, heeft u standaard in het pakket een allrisk verzekering, ongevallen inzittendenverzekering en verhaalsbijstandverzekering. Dit regelen wij voor u. Er wordt gerekend met een vaste premie. Dit betekent dat u geen schadevrije jaren op hoeft te geven en dat de premie niet stijgt binnen de contractperiode wanneer u schade rijdt. De wagenparkverzekeringen kopen wij groot in, waardoor een aantrekkelijke vaste premie kan worden aangeboden.

Terberg Leasing neemt uw wagenparkzorgen uit handen

Door het aanbieden van full operational lease nemen wij al veel wagenparkzorgen uit handen. Alle services rondom de auto’s zijn inbegrepen in het leasetarief en worden voor u geregeld. Denk aan onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp, berijdersvragen en vervangend vervoer. Wij geven u een voorbeeld: wanneer één van uw medewerkers onverhoopt bij een ongeluk betrokken mocht raken hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het afhandelen van de schade met de verzekeraar en ook het zoeken van een betrouwbare en goede schadehersteller wordt uit handen genomen. Daarnaast ontvangt u de administratie (met brandstof) op 1 factuur. Zo heeft u geen omkijken naar de auto’s. Als u het volledige wagenpark wilt uitbesteden, nemen wij de volledige wagenparkbeheerstaken uit handen.

Wagenparkbeheerstaken

Onze contactpersonen nemen de wagenparkbeheerstaken uit handen. Wij geven u een aantal voorbeelden van taken die wij overnemen, waarvan naar behoefte gebruik kan worden gemaakt.

Algemene wagenparkbeheerstaken:

  • autoregeling op maat;
  • onze contactpersoon adviseert u over alternatieve mobiliteitsoplossingen, zoals mobiliteitsbudget, flexibel of duurzaam leasen, fietslease of carpool-regelingen;
  • ook bieden wij u aanvullende (tijdelijke) mobiliteit door het inzetten van shortlease- of huurauto’s.

Operationele wagenparkbeheerderstaken:

  • uw berijders hebben direct contact met de leasemaatschappij betreffende hun eigen leaseauto;
  • wij verstrekken u managementrapportages en rapportages betreffende berijdersgedrag inclusief advies,

Financiële wagenparkbeheerstaken:

  • wij geven advies en financiële informatie over kostenbeheersing en fiscale aangelegenheden.

Neem contact op met onze leaseadviseurs om de mogelijkheden voor uw organisatie en wagenpark te bespreken via 030 288 47 74 of info@terbergleasing.nl.

Waarom Terberg Leasing?

  • Mobiliteitsoplossingen voor Personenwagens en Bedrijfswagens
  • Ruim 45 jaar ervaring in de leasebranche
  • Met meer dan 125 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar
  • Leasen bij de meest ondernemende leasemaatschappij van Nederland

Meer over ons