Zakelijk een elektrische auto leasen

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Wij bieden u een duurzame invulling van uw mobiliteit omdat het niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee én uw imago. Als u kiest voor een elektrische auto, dan verbruiken uw medewerkers geen brandstof met als voordeel 0 gram CO₂-uitstoot. Daarnaast kunnen wij u wagenpark verder verduurzamen met Greenlease. Heldere rapportages die u inzicht geven in het rijgedrag van uw medewerkers. Bent u van plan om elektrische auto’s zakelijk te leasen, dan bent u bij Terberg Leasing op het juiste adres.

Voordelen van een elektrische lease auto

Voordat we het gaan hebben over de voordelen van een elektrische auto zakelijk leasen, is het van belang om na te gaan of een elektrische auto leasen voor u interessant is. De geschiktheid van deze leaseoplossing is afhankelijk van het aantal kilometers dat u dagelijks rijdt. Onze leaseadviseurs geven u graag advies op maat via 030 288 47 74 of stuur een mail naar info@terbergleasing.nl.

Het zakelijk leasen van een elektrische auto heeft de volgende voordelen:

  • milieuvriendelijk rijden;
  • een laag bijtellingspercentage van 4 procent;
  • leasen voor een vast tarief per maand;
  • geen flinke investering in één keer;
  • geen risico op onderhoud en reparatie, omdat het is inbegrepen in het leasecontract;
  • rijden in een geruisloze en toch sportieve auto.

Houd de blog van Terberg Leasing in de gaten voor ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit.

Aanbod Terberg Leasing

Voor het verduurzamen van uw bedrijfsvoering bieden wij u verschillende modellen aan die volledig elektrisch, hybride benzine, hybride diesel, plugin hybrid benzine en plugin hybride diesel zijn. Een hybride auto wordt aangedreven door een reguliere verbrandingsmotor en een elektromotor. En natuurlijk is er ook een groot verschil in CO2-uitstoot tussen bepaalde merken en modellen. Elk merk heeft ook zuinige modellen onder benzine en dieseluitvoeringen. Via onze configurator kunt u het gehele model samenstellen. De leaseprijs is per model verschillend. Dit is onder andere afhankelijk van het type auto en de gekozen opties.

Als familiebedrijf zijn wij begaan met de wereld om ons heen en altijd bezig met de volgende generatie. Zo bieden wij u Greenlease aan. Met deze totaalaanpak helpen wij u bij de verduurzaming van uw wagenpark. Wij geven u advies om uw wagenpark duurzamer te maken in lijn met uw doelstellingen en wensen. Onze ervaren leaseadviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van een elektrische auto. Profiteer mee van ons inkoopvoordeel en neem contact op met onze leaseadviseurs.

 

Waarom Terberg Leasing?

  • Mobiliteitsoplossingen voor Personenwagens en Bedrijfswagens
  • Ruim 45 jaar ervaring in de leasebranche
  • Met meer dan 125 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar
  • Leasen bij de meest ondernemende leasemaatschappij van Nederland

Meer over ons